marți, 8 februarie 2011

un om printre oameni

Am stiut dintotdeauna ca sunt diferit, dar nu aveam de cand sa ma accept asa cum sunt nici in ruptul capului. Am pierdut atatia ani, ani pe care am ales sa-i umplu cu tristete in loc de fericire. Este singurul lucru pe care il mai regret acum, am lasat pe altii sa-mi spuna cine sunt in locul meu si asta doar de dragul de a fi ca ceilalti.

Ne pierdem atata timp incercand sa fim exact ca ceilalti, incercand sa ne ascundem orice lucru diferit, indiferent ca-i fizic sau doar in mintea noastra. Ne pierdem in complexe, stress si tristete fara sa ne gandim macar o secunda ca tocmai lucrurile astea ne fac diferiti, asa cum fiecare are personalitata si gandirea lui.


Toata viata am primit cuvinte urate, jigniri din partea celorlalti, fel si fel de rautati din partea oamenilor “normali” incat am inceput sa-i cred, am inceput sa ma urasc, sa fiu dezgustat de propria-mi persoana de propriile ganduri. Depresiile dese m-au dus chiar la o tentativa nereusita de sinucidere. Ma vedeam tot timpul mergand pe marginea prapastiei, dar nu puteam nici sa ma arunc in gol nici sa ma indepartez . O lupta grea, un chin.. Si ma gandesc acum pentru cine am avut atat de suferit? pentru cine sa-mi pierd viata? Pentru niste copii naivi din scoala? pentru prieteni si familie? pentru strainii de pe strada?

Nu imi imaginez cum puteam gandi asa, cat de naiv am putut sa fiu sa cred asa ceva… Dar toate asta m-au intarit, si m-au facut din ce in ce mai puternic. Eram de zece ori mai bun ca majoritatea, si asta conteaza cel mai mult, nu ca sunt gay, ci ca sunt un om bun, si asta conteaza cel mai mult, asta am vrut sa fiu pana acum, sa fiu bun, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu ca ceilalti.

A fi gay inseamna doar inclinatia mea, dar nu ma defineste nici pe departe pe mine ca persoana. Dar peste tot pe unde ma uitam, vedeam o persoana gay ca fiind perversa, dezgustatoare si asta din cauza site-urilor gay unde majoritatea se gandesc doar la sex, filmelor porno gay unde oameni par a fi niste animale inebunite dupa fel si fel de scarbosenii. Nu trebuie sa fiu si eu unul din oamenii astia, nu sunt nici pe departe…

Nu am stiut adevarul despre cum este sa fii gay desi raspunsul era atat de aproape, eram chiar eu. As vrea ca toata lumea sa stie adevarul, mai ales cei care inca nu s-au acceptat, inca se mai lupta. Pentru ca a fi gay inseamna doar ca asa cum un baiat hetero iubeste o fata, un gay iubeste un baiat. In rest, este om printre oameni…


Reprodus cu acordul de la www.darkq.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu